Občina Lukovica

Povabilo k sodelovanju pri dogodku »DOBRODOŠLI V DOMŽALAH – OBČINA LUKOVICA SE PREDSTAVI«

01.08.2019 Katka B. 94
Spoštovani,


Občina Lukovica se bo letos že tretje leto zapored v mesecu oktobru predstavila na dogodku »Dobrodošli v Domžalah – Občina Lukovica se predstavi«.


V lanskem letu je dogodek skupaj soustvarilo preko 120 nastopajočih iz osmih različnih lokalnih društev. Svoj doprinos k dogodku so prispevali tudi številni lokalni ponudniki na stojnicah.


Letošnji dogodek, ki ga bomo pripravili skupaj z domžalsko občino, bo potekal v soboto, 12.10.2019, v dopoldanskem času, na večnamenski ploščadi domžalske tržnice.

 
Vse zainteresirane vabimo, da se odzovete na naše povabilo k sodelovanju, za kar potrebujemo naslednje vhodne informacije:

  • kratek opis, predvideno število nastopajočih, program nastopa, željeno uro nastopa (med 9. in 13. uro) - velja v primeru, če boste sooblikovali program prireditve,
  • ponudniki na stojnicah (število stojnic je omejeno na 14) pa posredujte kratek opis ponudnika/ponudbe, navedite ali za predstavitev potrebujete stojnico in predvideno število oseb, ki bodo na dogodku sodelovale.

 

Podatke posredujete na elektronski naslov: katka.bohinc@lukovica.si do 10.9.2019.

 

Občina Lukovica bo v nadaljevanju pripravila skupni program in razpored nastopajočih, o katerem boste sodelujoči tudi obveščeni. Verjamemo, da se bomo skupaj uspešno predstavili in obiskovalcem ponudili dobrote doline Črnega grabna.mag. Olga Vrankar, županja Občine Lukovica 

Dokumenti, priloge
Klikni tukaj za prikaz prilog
Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?