Obvestila

Občina Lukovica kot nosilka kolektivne blagovne in storitvene znamke »Zakladi ČRNI GRABEN« obvešča vse pravne in fizične osebe s sedežem na območju občine Lukovica, da si lahko pridobite pravico do uporabe kolektivne blagovne in storitvene znamke »Zakladi ČRNI GRABEN«.


Spoštovane občanke in občani občine Lukovica,

z veseljem vas obveščamo, da bo v torek 29. maja 2012 ob 17.00 uri potekala uradna otvoritev poslanske pisarne poslanca Državljanske liste dr. Gregorja Viranta v prostorih občine Lukovica. Odprtja poslanske pisarne poslanca dr. Viranta v Lukovici se bo udeležil tudi župan občine Lukovica gospod Matej Kotnik in poslanka Državljanske liste gospa Katarina Hočevar.

Dr. Virant bo v poslanski pisarni prisoten vsak zadnji ponedeljek v mesecu, in sicer  od 15. do 16. ure. Vsi, ki bi želeli izmenjati mnenje, postaviti vprašanje ali pobudo poslancu dr. Virantu ste vljudno vabljeni da na telefonsko številko (01) 72 96 300 najavite svoj obisk.

Poziv predstavnikom političnih strank in list Občinskega sveta Občine Lukovica za posredovanje predlogov za predstavnika Občine Lukovica v Svetu Knjižnice Domžale.


Poziv dobite  TUKAJ .


Občina Lukovica je v skladu z zakonodajo novelirala Operativni program odvajanja in čiščenja odpadnih voda. Gre za strateški dokument in zelo pomembne dokument. Novelacija prinaša nekaj sprememb, predvsem pa bolj realno opredeljuje obveznosti občine, občanov ter predvidi potrebna finančna sredstva za dosego ciljev.


Pristojna Davčna uprava Republike Slovenije je v drugi polovici maja 2012 skladno z določili Odloka o nadomestilu za uporabo stavbnega zemljišča v Občini Lukovica (Uradni vestnik Občine Lukovica št. 2/99, 8/03, 4/05, 1/06, 3/08 - popravek, v nadaljevanju: Odlok) izdala odločbe o odmeri nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za območje občine Lukovica za odmerno leto 2012.


V času od 28. 5. 2012 do 3. 6. 2012 bo potekala preventivna akcija "VARNOSTNI PAS".

 


Vreme
Občina Lukovica

Pon

-2°/6°

Tor

-1°/7°

Sre

-2°/10°

Čet

0°/8°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine