Obvestila

Poziv za posredovanje predlogov kandidatov za člana Državnega sveta Republike Slovenije in kandidatov za elektorja.

 

Poziv si lahko preberete  TUKAJ .

 


Občina Lukovica kot nosilka kolektivne blagovne in storitvene znamke »Zakladi ČRNI GRABEN« obvešča vse pravne in fizične osebe s sedežem na območju občine Lukovica, da si lahko pridobite pravico do uporabe kolektivne blagovne in storitvene znamke »Zakladi ČRNI GRABEN«.


OBVESTILO!

 

Občane obveščamo, da bo Občina Lukovica v organizaciji Odbora za družbene in društvene dejavnosti ter občinska priznanja, v počastitev občinskega praznika izvedla »PRIREDITEV OB PRAZNIKU OBČINE LUKOVICA«, ki bo v petek, 7. septembra 2012, ob 20. uri na trgu v Lukovici.


Za namen izvedbe prireditve bo urejena popolna zapora trga v centru Lukovice, v času od 19. do 22. ure, ki bo potekala od uvoza na trg, do križišča med Šolsko ulico in Stari trg 8 (stanovanjski blok). Vodja redarske službe mora zagotoviti neoviran dostop stanovalcem v ul. Jelke Komotarjeve do 19. ure.


Od 19. do 22. ure bo dovoljen le dostop za intervencijska vozila.


Poziv predstavnikom političnih strank in list Občinskega sveta Občine Lukovica za posredovanje predlogov za predstavnika Občine Lukovica v Svetu Knjižnice Domžale.


Poziv dobite  TUKAJ .


Pristojna Davčna uprava Republike Slovenije je v drugi polovici maja 2012 skladno z določili Odloka o nadomestilu za uporabo stavbnega zemljišča v Občini Lukovica (Uradni vestnik Občine Lukovica št. 2/99, 8/03, 4/05, 1/06, 3/08 - popravek, v nadaljevanju: Odlok) izdala odločbe o odmeri nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za območje občine Lukovica za odmerno leto 2012.


Vreme
Občina Lukovica

Sob

1°/3°

Ned

-3°/1°

Pon

-5°/1°

Tor

-4°/0°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine