Obvestila

Obvestilo zavezancem za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča

Občina Lukovica vse zavezance za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča obvešča, da je rok za vse zavezance za sporočanje morebitnih sprememb podatkov , ki so podlaga za odmero tega nadomestila, 30.4.2014.

Preberite več


Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo poziv za prijavo podatkov o škodi, ki jo je v gospodarstvu povzročil žled v februarju 2014. Rok za prijavo škode je 12. marec 2014.

 

Obvestilo MGRT

Navodila MGRT

Obrazec za prijavo škode

Navodilo za izpolnjevane obrazca


Področje občine Lukovica je bilo v zadnji naravni katastrofi, žledenju, močno prizadeto. Celotna občina je bila brez električnega toka v nedeljo zvečer ter v noči na ponedeljek. Več kot 30 vasi je bilo več dni brez elektrike, v približno dvajsetih naseljih pa je bila motena tudi oskrba z vodo. Do srede, 5. februarja, je bila oskrba z električno energijo ponovno vzpostavljena v večini vasi, za nekatere pa bo potrebno še nekaj časa, da jim bo to možno zagotoviti. S strani pristojnih državnih organov nismo prejeli nobene pomoči v obliki dostave električnih agregatov, kljub temu, da je bila pomoč ustno obljubljena in da so bila nekatera naselja brez elektrike več kot tri dni. Zasilno pomoč so nudila Prostovoljna gasilska društva z nekaj agregati, ki jih premorejo.


Vreme
Občina Lukovica

Sob

8°/21°

Ned

12°/17°

Pon

11°/17°

Tor

11°/16°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine