Obvestila

Urad Vlade Republike Slovenije za narodnosti seznanja z informacijami o javnem natečaju Evropske komisije"#BeInclusive EU Sport Awards".

Evropska komisija je razpisala natečaj za nagrado #BeInclusive EU Sport Awards", preko katere bo nagradila organizacije oziroma projekte, ki uporabljajo moč športa, da bi povečale socialno vključenost marginaliziranih skupin prebivalstva. Evropska komisija v okviru natečaja vabi vse organizacije v Evropski uniji, javne ali zasebne, komercialne ali neprofitne, ki so uspešno razvile športne projekte, katerih cilj je socialno vključevanje, da predložijo svoje pobude in projekte. Projekti bodo ovrednoteni glede na njihov vpliv, sposobnost prenašanja (replikativnosti) in inovativnost. 

Rok za prijavo je 15. september 2017.

Več informacij o natečaju je dostopnih na povezavi: https://ec.europa.eu/sport/be-inclusive


Vse zainteresirane prebivalce, ki imate projektne ideje, primerne za prijavo na javni poziv Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije, vabimo, da nas obiščete in pomagali vam bomo z usmeritvami pri razvoju vaše ideje. Rezervirajte si termin na eni izmed lokacij v Litiji, Kamniku, Lukovici ali Moravčah. Pisarne LAS Srce Slovenije delujejo na naslednjih lokacijah:

 

KAMNIK: vsak drugi ponedeljek v mesecu od 9. do 15. ure v prostorih Občine Kamnik (Glavni trg 24, 1. nadstropje, pisarna 32). Med poletjem bo LAS pisarna v Kamniku delovala v ponedeljek, 10. julija, in v ponedeljek, 14. avgusta.

 

LUKOVICA: vsak tretji četrtek v mesecu od 9. do 15. ure v prostorih Občine Lukovica (Stari trg 1, društvena soba v pritličju). Med poletjem bo LAS pisarna v Lukovici delovala v četrtek, 20. julija, in v četrtek, 17. avgusta. MORAVČE: vsaka prva sreda v mesecu od 9. do 12. ure v prostorih Občine Moravče (Vegova ulica 9). Med poletjem bo LAS pisarna v Moravčah delovala v sredo, 5. julija in v sredo, 2. avgusta.

 

LITIJA: pisarna LAS Srce Slovenije v Litiji deluje v okviru Razvojnega centra Srca Slovenije vsak dan od 8. do 15. ure.
*Pisarna LAS od marca 2017 deluje na novem naslovu: Jerebova ulica 14, Litija - v zgradbi, kjer se nahaja tudi Občina Litija.

 

Termin sestanka na eni izmed lokacij si obvezno predhodno rezervirajte na e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu na 01 8962 713 ali 051 312 738.

 

Aktualne informacije o delovanju LAS Srce Slovenije so objavljene tudi na spletni strani www.las-srceslovenije.si


Spoštovani,

obveščamo vas, da je Lokalna akcijska skupina (LAS) Srce Slovenije na spletni strani www.las-srceslovenije.si/sl_SI/javnost/ dne 28.4.2017 objavila 1. Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju občin Dol pri Ljubljani, Kamnik, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji v letu 2017 za sklad EKSRP.

Rok za oddajo vlog na javni poziv je 30.6.2017.

Namen javnega poziva je izbor operaciji (projektov), katerih rezultati prispevajo k uresničevanju Strategije lokalnega razvoja na območju občin Dol pri Ljubljani, Kamnik, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji v letu 2017 in sofinanciranje njihovih stroškov.
Javni poziv se izvaja kot podpora za izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, in znotraj tega v okviru podukrepa »Podpora za izvajanje operaciji v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost«.
Sredstva za sofinanciranje je LAS dodelilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
v okviru Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Okvirna višina razpoložljivih sredstva za sofinanciranje znaša 400.000 evrov.

Delež sofinanciranja upravičenih stroškov za operacije znaša 65%.

Informacije o javnem pozivu lahko pridobite po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., po telefonu 01/ 896 27 13, vsak delovnik od 9:00 do 13:00. Odgovori bodo objavljeni na spletni strani www.las-srceslovenije.si v rubriki Javni pozivi. Zadnja vprašanja bodo možna do 28.6.2017.

 

image001.png

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Jerebova ulica 14, 1270 Litija, Slovenija

Vodilni partner LAS Srce Slovenije

T: +386 1 896 27 13

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

W: www.las-srceslovenije.si

FB: www.facebook.com/the.heart.of.slovenia

image004.jpg

 


Vreme
Občina Lukovica

Pet

2°/14°

Sob

5°/13°

Ned

2°/5°

Pon

-3°/5°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine