V veselje mi je in počaščen sem, da ste me povabili na obletnico, 20 letnico ustanovitve Gasilske zveze Lukovica. Ta obletnica in seveda ta dogodek pomeni prelomnico v nadaljnjem razvoju, vaše, naše zveze in tudi gasilstva v občini Lukovica.

Zaključujemo prvi projekt, v katerega je vključen Mladinski klub Stik. Projekt smo sklenili z zadnjo (četrto) proaktivno kavarno, ki smo jo organizirali v okviru projekta »Aktivni mladi« in Opin.


Na zadnji proaktivni kavarni, ki je bila izvedena iz naslova projekta »Aktivni mladi« in Opin.me, smo predstavili dosedanje rezultate projekta, ki se je začel z ustanovitvijo Mladinskega kluba Stik v aprilu.


Poleti smo krajani Krajevnih skupnosti Prevoje, Rafolče in Lukovica dobili upanje, da bo po predaji objekta v občinske roke dejansko prišlo do še kako potrebne obnove objekta Poslovilna vežica Brdo.


Občina Lukovica po sprejetju proračuna na odlaša z deli, popravila cest, vodovodne infrastrukture, pa tudi fekalnih vodov je polnem razmahu. Stanje na Očaku, v Zg. Praprečah in Rafolčah je sledeče.


Vreme
Občina Lukovica

Pon

-2°/6°

Tor

-1°/7°

Sre

-2°/10°

Čet

0°/8°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine