Obvestila

Na območju občine Lukovica bo organizirana čistilna akcija dne, 7. aprila 2018 od 8.00 do 12.00. K sodelovanju vabimo vse ljubitelje čiste narave. Krajevne skupnosti, društva, šolo, vrtec oziroma vse, ki želite, da bi imeli čisto občino.


Zbirno mesto je v Lukovici - pred občino ali drugih lokacijah; Šentvid - pred objektom krajevne skupnosti, Rafolče - na igrišču, Krašnja - pred šolo, Blagovica – na igrišču, Trojane - pred trgovino, Češnjice - na križišču pred bivšo šolo, Zlato Polje – na igrišču.

 

Zaradi večje preglednosti in plana dela predstavnike krajevnih skupnosti, društev, prosimo, da se predhodno, do 5. 4. 2018 najavite na Občino Lukovica, kontaktna oseba Primož Dežman na tel. 01 7296 311 ali e-pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in sporočite predvideno število udeležencev v skupini.

 

Čistilna akcija bo ob vsakem vremenu, svetujemo primerno obutev in oblačilo.

Za rokavice poskrbite sami, vreče pa bodo razdeljene na zbirnih mestih.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vse občane, ki poznajo v naši občini odslužena motorna vozila, ki so zapuščena v naravi, prosimo, naj sporočijo na Občino Lukovica na tel. 01 729 63 11 ali e-pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. lokacijo odsluženih vozil, da bomo zapuščeno vozilo odstranili in predali pooblaščenim organizacijam v razgradnjo.

 

Rok za obveščanje teh lokacij je do 5. aprila 2018.

 

O morebitnih spremembah čistilne akcije, vas bomo obveščali na spletni strani Občine Lukovica (http.//www.lukovica.si).

 

Občinska uprava

Vreme
Občina Lukovica

Sre

12°/26°

Čet

12°/23°

Pet

9°/20°

Sob

8°/25°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine