Tudi letošnjo pomlad si Zveza prijateljev mladine Moste Polje s projektom Botrstvo (ZPM), družba Gorenje Surovina d.o.o. in trgovska veriga Spar podajamo roke. Z namenom pomagati!

Od 12. do 24. marca 2018 skupaj organiziramo humanitarno akcijo zbiranja odpadnih surovin (papir, odpadna električna in elektronska oprema, jekleni odpad in barvne kovine). Čisto veselje je akcija skozi katero ljudi ozaveščamo o pomenu ohranjanja narave in jih hkrati spodbujamo, da pomagajo omogočiti počitnice vsem otrokom iz projekta Botrstvo.

 

Čisto veselje je namenjeno pomoči otrokom iz projekta Botrstvo v Sloveniji. Sodelujete lahko vsi. Med 12. in 24. marcem 2018 bodo na lokacijah Gorenja Surovine d.o.o. po vsej Sloveniji in izbranih parkiriščih trgovske verige Spar in Interspar (seznam na spletni strani), stali posebni kontejnerji, v katere boste lahko odložili odpadne surovine, s tem pa prispevali k lepši prihodnosti otrok iz projekta Botrstvo. Ves zbrani material se bo ovrednotil, izkupiček pa bo namenjen za počitnice otrok iz manj spodbudnega okolja, tabore, izlete, počitniško varstvo ter psihosocialno pomoč. Projekt sta skupaj zasnovali družba Gorenje Surovina d.o.o. in Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Kaj zbiramo? Na poslovnih enotah Gorenja Surovina lahko v posebne zabojnike Čistega veselja odložite naslednje odpadne surovine: - odpadni papir, - odpadna električna in elektronska oprema, - barvne kovine, - jekleni odpad. Vam najbližjo enoto lahko poiščete na zemljevidu na spletni strani. Na parkiriščih družbe Spara in Interspar zbiramo samo papir.

 

Več o akciji in lokacijah prevzema preberete na spletni strani www.cistoveselje.si   

CV2018 banner 300x250px

Vreme
Občina Lukovica

Pon

13°/23°

Tor

13°/21°

Sre

12°/22°

Čet

15°/23°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine