Zaključujemo prvi projekt, v katerega je vključen Mladinski klub Stik. Projekt smo sklenili z zadnjo (četrto) proaktivno kavarno, ki smo jo organizirali v okviru projekta »Aktivni mladi« in Opin.

7301 1510834610 cam06426

Čakajo nas še poročila in formalnosti, ki se bodo v celoti iztekle šele v prvi polovici leta 2018. Po izvedbi teh dejavnosti nas vaše mnenje še bolj zanima. Za vas bi sedaj radi ustvarili možnost za dobro zabavo in zanimive dogodke. Vse vaše želje, predloge, vprašanja, … nam lahko predstavite preko FB profila Mladinski klub STIK, maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kmalu pa bomo lahko dogodke spremljali tudi na naši novi spletni strani.

 

Bliža se nam prvi sneg. Vsi smo na trnih in ga komaj pričakujemo, a večina ga potem spremlja le iz udobne in suhe razdalje. Nekaj let je že od tega, ko so nas združevale sanke in ''posmrkani'' robčki, zato smo člani mladinskega kluba prišli na idejo Snežnega spopada. Pridružite se nam na kepanju med dvema ekipama, ki se bosta zbrali po prvem snežnem metežu.

 

Idej za delovanje, kot že rečeno, ne primanjkuje. Začeli smo s filmskimi večeri in zgodil se je prvi jam-sassion, v veselem decembru pa se nam obeta tudi glasbeni dogodek.

 

V pripravi je dramska skupina, vabljeni ste vsi glasbeniki, ki bi se želeli predstaviti, vsak drugi torek se nam lahko pridružite na Večeru družabnih iger, organizirali bomo srečanje aktivnih društev z območja občine Lukovica, da bi se jim tudi v živo predstavili. Veliko smo razmišljali tudi o oživitvi Rokovnjaškega gozdička, v čemer vidimo velik potencial. Rokovnjaški tabor bi lahko spet postal odličen dogodek za promocijo občine, povezovanje občanov in občinskih društev, medgeneracijsko druženje, itd. Zavedamo se, da organizacija takšnega dogodka zahteva veliko mero sodelovanja, saj ga posameznik ali manjša skupina ne bi mogla organizirati, zato pozivamo vsa zainteresirana društva ali posameznike, da nas kontaktirajo, saj bomo le s skupno močjo ustvarili ta dogodek.

Čakamo na vaše sveže predloge in smo veseli, da lahko rečemo: »To začetek je …«

 

Občina Lukovica                                                                                           Mladinski klub STIK

 

horizon logoeuth logo

7301 1495702208 opin37301 1495702750 klubstik7OL logo

Vreme
Občina Lukovica

Sre

12°/26°

Čet

12°/23°

Pet

10°/20°

Sob

8°/25°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine