Kmalu začetek del v Imovici in Prevaljah

29. septembra sta prva moža občine Lukovica in podjetja Lavaco d.o.o. podpisala pogodbo za izvedbo del v naseljih Imovica in Prevalje.

Po programu, ki ga je sprejel in potrdil občinski svet občine Lukovica, sta Matej Kotnik, župan občine Lukovica ter direktor Lavaco, podjetje za gradbeništvo in trgovino d.o.o., gospod Štrukelj Roman podpisala pogodbo o izvedbi gradbenih del na območju dveh naselij, Imovica in Prevalje.

Dela zajemajo izgradnjo kanalizacije, obnovo vodovodnega sistema, obnovo in na nekaterih delih tudi rekonstrukcijo cestišča z izgradnja isto nivojskega pločnika za pešce in kolesarje, ki se bo navezoval na pločnik Šentvid – Prevoje, Brdo – Lukovica. Na dolgoletno željo Krajevne skupnosti oziroma krajanov je v planu tudi  izgradnja krožišča na nevarnem in nepreglednem križišču v Imovici.

Poleg omenjenih del bosta v izgradnjo zajeta dve črpališči odpadne vode, ki bosta služili tudi kasnejšim projektom, izgradnji kanalizacije in obnovi vodovodnega sistema v naseljih Videm in Koseze.

Imovica in Prevalje sta naselji, ki sta prišli na vrsto za posodobitev infrastrukture po že končanih projektih v naseljih Prevoje, Lukovica, Krašnja, Trnjava, Rafolče, Šentvid, Vrba, itd..

4043 1507354996 podpispogodbe3of3

Vreme
Občina Lukovica

Pet

18°/17°

Sob

10°/22°

Ned

11°/21°

Pon

12°/22°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine