Obvestila

Vse zainteresirane prebivalce, ki imate projektne ideje, primerne za prijavo na javni poziv Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije, vabimo, da nas obiščete in pomagali vam bomo z usmeritvami pri razvoju vaše ideje. Rezervirajte si termin na eni izmed lokacij v Litiji, Kamniku, Lukovici ali Moravčah. Pisarne LAS Srce Slovenije delujejo na naslednjih lokacijah:

 

KAMNIK: vsak drugi ponedeljek v mesecu od 9. do 15. ure v prostorih Občine Kamnik (Glavni trg 24, 1. nadstropje, pisarna 32). Med poletjem bo LAS pisarna v Kamniku delovala v ponedeljek, 10. julija, in v ponedeljek, 14. avgusta.

 

LUKOVICA: vsak tretji četrtek v mesecu od 9. do 15. ure v prostorih Občine Lukovica (Stari trg 1, društvena soba v pritličju). Med poletjem bo LAS pisarna v Lukovici delovala v četrtek, 20. julija, in v četrtek, 17. avgusta. MORAVČE: vsaka prva sreda v mesecu od 9. do 12. ure v prostorih Občine Moravče (Vegova ulica 9). Med poletjem bo LAS pisarna v Moravčah delovala v sredo, 5. julija in v sredo, 2. avgusta.

 

LITIJA: pisarna LAS Srce Slovenije v Litiji deluje v okviru Razvojnega centra Srca Slovenije vsak dan od 8. do 15. ure.
*Pisarna LAS od marca 2017 deluje na novem naslovu: Jerebova ulica 14, Litija - v zgradbi, kjer se nahaja tudi Občina Litija.

 

Termin sestanka na eni izmed lokacij si obvezno predhodno rezervirajte na e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu na 01 8962 713 ali 051 312 738.

 

Aktualne informacije o delovanju LAS Srce Slovenije so objavljene tudi na spletni strani www.las-srceslovenije.si

Vreme
Občina Lukovica

Pet

10°/19°

Sob

8°/27°

Ned

11°/26°

Pon

11°/22°

Uporabne povezave

 

 

 

Pobratene Občine